S.C BAMATI S.R.L

Este o firma cu capital integral romanesc, având ca obiect principal activitati in domeniul constructiilor si distribuirea de materiale pentru constructii.

Despre noi

Pe parcursul activitatii compania noastra a furnizat solutii optime pentru o multitudine de obiective, lista acestora o puteti consulta in sectiunea PROIECTE. Noi ne adresam atat constructorilor specializati cat si oricarei persoane care cauta solutii pentru diverse situatii – constructii noi si reabilitari, amenajari interioare, constructii tehnice si industriale.

Showroom

Pregatirea personalului firmei S.C BAMATI S.R.L pentru a asigura consultanta clientilor  a fost realizata de specialistii firmelor furnizoare a acestor materiale in vederea mentinerii nivelului calitativ cerut de piata europeana.

Prezentarea sistemelor de materiale de constructii si a produselor de amenajare interioara se realizeaza in showroomul firmei, unde puteti gasi solutii pentru toate problemele ridicate de constructia unei cladiri si amenajarea acesteia, indiferent de destinatia ulterioara (cladiri, birouri,  hale industriale, piscine, mediu rezidential, mediu privat etc.)

DESPRE NOI

Obiective si Parteneri

Obiectivul nostru principal este furnizarea de solutii de cea mai buna calitate la un pret corect.  Produsele oferite implementeaza noile tehnologii influentand intr-o maniera pozitiva gradul de confort, calitate si eficienta al cladirilor. Utilizarea sistemelor performante de materiale de constructii a fost posibila datorita colaborarii cu firme de top in domeniu, care au reprezentanta in România dar si in Europa.

Colaborarea cu aceste firme a impus adaptarea unui standard european in aplicarea acestor sisteme moderne in constructii, ceea ce a dus la recunoasterea calitatii de partener agreat al firmei S.C BAMATI S.R.L in distributia lor.